Cel mai bine pazit secret

top_secret1.gif

Asa cum va explicam aici ► despre puterea conditionarii, as dorii sa va expun si efectele conditionarii prin religie. Practic oamenii isi inregimenteaza copiii in sisteme si scari de valori axiomatice derivate din religie. Copiii nestiind mai nimic despre lume isi vor strucutra informatiile si ideile functie de algoritmul imprimat de parinti. Asistam practic la o puternica si aproape ireversibila mutilare a perceptiei asupra realitatii de la varste fragede.

Lasand la o parte conditionarile religioase si sociale care ne-au fost insuflate si uneori impuse, hai sa gandim liber ce elemente comune apar in religii si ce elemente sunt intentionat omise. Sa recapitulam mai intai cateva idei expuse in urma cu ceva vreme :

iar apoi sa mergem mai departe.

Vorbind cu multi oameni si citind foarte multe materiale oculte am observat cateva versiuni asupra infinitului. Daca esti o persoana religioasa vei avea un mare soc !
Continuare ►

Oceanul de Spirite

Dumenzeu este o masa amorfa luminoasa ce se afla intr-o alta dimensiune. Majoritatea religiilor converg catre aceasta idee. Identitatea si constiinta individuala apar doar cand din acest ocean imens de lumina se rupe cate o picatura, iar atunci picatura capata constiinta proprie devenind spirit avand puterea de a alege daca sa se intoarca in ocean (pierzandu-si astfel individualitatea si constiinta proprie, memoria daca vreti), sau dimpotriva sa exploreze posibilitatile aparute in aceasta noua ipostaza.

the_fountain_god1.jpg

O posibila curiozitate a spiritului este experienta de a fii om, probabil ca mai sunt si alte posibilitati in alte lumi. Dintr-o dimensiune superioara unde nu exista timp, deci nici distanta ci doar vibratie, spiritul coboara intr-o dimensiune inferioara, adica in lumea noastra tridimensionala unde incepe sa organizeze materia, sa dea constiinta si uneori chiar ratiune materiei (miracolul vietii).

In prezent s-a facut poteca de cat de multe spirite au venit sa organizeze materia in lumea noastra ; la inceput au fost cateva care au deschis poarta visarii – aceastea au o infinitate de manifestari intr-un mediu inferior, respectiv in lumea noastra tridimensionala.

the_fountain.jpg

Din punct de vedere chimic un om viu fata de un om mort imediat dupa moarte nu este foarte diferit – forta care tine celulele grupate, forta care practic tine materia sa nu se descompuna este sufletul si spiritul. Viul se naste cu un cod milimetric pentru dezasamblare moleculara, lucru care nu exista la obiectele facute de om depilda (vezi munti de deseuri). In momentul mortii fizice pentru spirit este o rascruce in care are doua variante :
Prima – poate decide daca sa se intoarca la Dumnezeu, sa fie parte din Dumnezeu – pierzandu-si astfel forma si identitatea (imaginati-va o picatura care cade intr-un ocean, unde este delimitarea ei dupa integrarea in absolut ? Niciunde. Aceasta este adevarata moarte. Religiile prin reprezentarea raiului cam asta fac – te imping sa te integrezi in masa amorfa de energie absoluta, practic sa incetezi in a mai avea constiinta proprie. Asimilare, moarte.

A doua – sa continui sa te reincanezi pentru a-ti mentine statutul individual, evitand a te asimila in marele ocean amorf. O varianta stramba a acestui adevar este prezenta in religiile indine prin karma. Karma este o justificare perfecta pentru foamete si saracie, populatile imbecilizate cred ca au o existenta groaznica datorita pacatelor din vietile trecute. Este o situatie ideala pentru preotime si elita – nu vor avea parte de revolte. Ce manipulare !

Aceasta teorie raspunde perfect la lipsa manifestarii active a lui Dumnezeu in vietile oamenilor, respectiv la pasivitatea acestuia cu privire la vietile si nenorocirile omenilor pe pamant.

 • Daca asa stau lucrurile TU cum iti traiesti viata ? Ce anume devine important si ce anume devine iluzoriu ? Senzatiile, iubirea emotiile sau timpul ? Momentan suntem conditionati sa slujim banul si egoul – drogurile care te subjuga sistemului pentru a muncii 80% din timpul tau pentru cei care detin secretul prezentat mai sus.

Inchisoarea Perceptiei

Aceasta teorie are o doza ceva mai mare de negativitate si o include pe cea de mai sus ; astfel Dumenzeu ramane o masa amorfa de energie care in momentul unei mici diviziuni, picatura nou obtinuta devine spirit avand constiinta, ratiune si libertate de alegere – independenta. Posibil ca primele astfel de picaturi rupte din Dumnezeu, capatand constiinta proprie nu au mai vrut sa mai fie parte din acesta ; ba chiar ar fi creat un mecanism prin care sa divida energia dumnezeiasca pentru a creea din ce in ce mai multe spirite capabile de liber arbitru si constiinta – avem deaface cu arhetipul mitului lui Prometeu care a furat lumina (focul) de la zei.

Partea legata de negativitate apare in momentul in care primele entitati nu doresc ca sufletele intrate in jocul vietii sa mai iasa afara si sa devina parte din Dumnezeu. As face o comparatie cu o companie de telecomunicatii care nu vrea sa-si piarda abonatii.

posibilitati.jpg

Aceasta teorie raspunde perfect la lipsa manifestarii active a lui Dumnezeu in vietile oamenilor, respectiv la pasivitatea acestuia cu privire la vietile si nenorocirile omenilor pe pamant, precum si la o posibila cheie cu privire la doctrina luciferica.

Aceste doua teorii va vor oferii raspunsuri unor intrebari clasice la care biblia si alte religii nu pot raspunde clar :

De unde vin atatea spirite pe pamant si de ce ?
Bibilia nu raspunde clar la aceasta intrebare in schimb explicatia de mai sus o face logic si foarte clar.

De ce nu stim de unde venim si de ce nu stim incotro ne indreptam ? Ce fel de evolutie spirituala poti avea intr-o astfel de orbecaiala ?
Dupa cum vezi nu este vorba de nici o evolutie, viata e pur si simplu un joc fara un scop anume. Daca ar exista un scop acesta ar fi definit mult mai clar pentru jucatori, acestia neavand nevoie sa apeleze la preoti si religii. Practic religiile au aparut ca o rezultanta a intuitiei oamenilor cu priviere la originile lor si totodata ca explicatii empirice cu privire la ostilitatea mediului inconjurator. Mai tarziu religiile au fost folosite ca mijloc de control al comportamentului populatiei in folosul preotimii si al imparatilor.

De ce secretul asupra acestui adevar ?
Intrucat nimeni nu ar mai vrea sa fie sclav, sa mai munceasca pentru altii, sa-si iroseasca viata pentru titluri si onoruri. Elita globala (politica, economica si religioasa) care detine secretul ar murii de foame, ar ramane fara supusi, nu ar mai putea sa se joace de-a razboaiele cu soldatei, iar papa nu ar mai fi adulat. Este atat de simplu.Teama, teroarea, frica e metoda cea mai eficienta de a legitima pierderea libertatii in favoarea securitatii, este war on terror, incalzirea globala, fanatismul religios intretinut artificial, este tot ceea ce mint politicienii pentru prostii creduli care ii aleg frenetic. Totul este un teatru bine regizat pentru ca noi sa le cerem lor „solutia”, iar pentru ei un pretext sub care sa-si justifice pozitia patriarhal dominatoare in fata noastra. Actualmente oamenii sunt formati de sistem sa caute indrumare si in schimbul acesteia sa ofere supunere. Totul se rezuma la control si exploatarea supusilor. Lumea noastra este o lume piramidala a controlului.

Dar Biblia spune ca Dumnezeu l-a facut pe om ?
Citind cu atentie observam ca locatia geografica a gradinii Eden este pe pamant si nu in cer, Edenul nu este raiul, este un loc pe pamant. De aici si din multe alte surse (veriga lipsa, religii babiloniene si indiene) tragem concluzia ca omul in forma actuala a fost facut de niste entitati bipede dupa chipul si asemanarea lor. Se pare ca scopul principal al omului prin noua sa structura somatica oferita de acesti extraterestrii este sa poata incarana spirite mai inalte decat putea inainte. Religiile spun ca la inceput oamenii erau folositi pe post de sclavi de catre zei, iar acestia erau nemilosi, sunt mentionate imperecheri si chiar orgii intre zei si oameni. Oricum un lucru e cert omul nu a aparut pe cale naturala pe pamant.

11 răspunsuri to “Cel mai bine pazit secret”

 1. stefania Says:

  The public is wonderfully tolerant. It forgives everything except genius.

 2. eliberareamintii Says:

  Cam asa este… si btw ideile prezentate mai sus stau la baza gnosticismului si a catarsismului ; grupuri vechi de crestini care au fost eradicate de catre Biserica Catolica.

 3. Wolf Says:

  Da insa trebuie stiut ca Dumnezeu este o fiinta personala nu un abur cosmic(are toate atributele unei fiinte-iubeste,la intrupat pe Fiu pt.mantuirea noastra-uraste pacatul,pedepseste nelegiuirea…) Iar viata este un imens miracol(este indeajuns sa privim un bebelus sau un puiut de caprioara sau catel…) Iar „EI” pt tot ce fac aici si modul cum o fac vor plati….de asta si vor tot aici…

 4. eliberareamintii Says:

  daca Dumnezeu ar fi atat de „personal” si omnipotent nu ar astepta mii de ani sa priveasca cu cinism spectacolul macabru al vietii si ar face un pic de ordine…

  Iar “EI” pt tot ce fac aici si modul cum o fac vor plati….de asta si vor tot aici…

  Ti-am spus de ce vor sa stea aici – Lucifer s-a separat de Dumnezeu (a patra dimenisune) si a dorit sa-si intemeize o imparatie materiala (a treia dimensiune). Spiritele oamenilor sunt captive in acest univers, spiritul tau este captiv in corpul tau spre exemplu, realitatea pe care o percepe este iluzia lumii materiale.

  Aceeasi credinta o au si gnosticii si catarii, numai ca ei au ales calea reintoarcerii catre Dumnezeu (crestini care il recunosc pe Iisus) persecutati continuu de catre biserica catolica si nu numai.

  Personal, cred in existenta lui Iisus, nu cred in zeificarea lui facuta de preotime, zeificare avand ca scop crearea unui prag intre noi si el, practic intre noi si Divinitate. Oamenii nu vor mai incerca nimic din ceea ce a facut Iisus intrucat ei sunt doar oameni, iar el un Zeu – efectul fiind pasivitatea subtila a indivizilor. Afirmatia “fiecare dintre noi este parte din Dumnezeu” este cea mai mare erezie in opinia bisericii catolice. Cat priveste pecetea solara suprapusa peste povestea lui Iisus (vezi aici) nu este decat semnatura subtila a Iluminatilor care au pervertit crestinismul si l-au institutionalizat, transformadu-l intr-un organism statal (avand ca scop modelarea si centralizarea ideologiei maselor – control, nimic mai departe de idea lui Iisus).

  Tu esti in ograda “lor”. Cea mai puternica mincinuna este omisiunea, manipularea prin omisiune.

 5. stefania Says:

  de fapt fiecare este in cautarea SUFLETULUI LUI…nu a sufletului pereke…un alt kkt…

 6. stefania Says:

  download reality…I love myself 😀 sunt cea mai narcisista :))

 7. ioan 1981 Says:

  Dumnezeu ne-a creeat iar noi ne procreem asta este secretul Liberul arbitru existenta umana este strans legata de toate fiintele plantele si in general de toata planeta si Dumnezeu se razbuna pe noi lasandu-ne sa ne distrugem ca niste fiinte rele care dorim doar distrugere si moarte poate ca sf lumii este o eliberare necesara pentru Pamant de noi, noi il adoram pe Lucifer prin lucrurile pe care le savarsim incetul cu incetul. ne-o meritam cu varf si indesat, nu trebuie sa fim 100% religiosi si piosi ci doar trebuia sa luam ce ne dadea Dumnezeu fara sa mai distrugem doar ca sa ne simtim noi bine sau super puternici pe lumea asta.

 8. eliberareamintii Says:

  unii afirma foarte argumentat ca tocmai reproducerea si ratiunea au fost darul „sarpelui”… ce te faci Ioane ?

  Iti spun eu, astia din ziua de asta zi sunt mai rai si cininci decat insusi Lucifer…

 9. jean Says:

  baga si tu niste bibliografie, niste carti, titluri, autori ceva.
  sau channeling 😉 daca e cazu.

  de unde ai aflat ideile astea ?

 10. Alla Says:

  CARTI IMPOTRIVA MANIPULARII

  Autoaparare psihica. Cum sa devii imun la manipulare

  Arma cuvantului la Mihai Eminescu

  Spre Eminescu. Raspuns romanesc la amenintarile prezentului si la provocarile viitorului

  Maresalul Ion Antonescu si Corneliu Zelea Codreanu

  Comandantii legionari Mota si Marin. Testamentele lor politice

  Secretul sabiei de foc. Sau Cum e cu putinta Fenomenul Legionar

  Nicolae Iorga – Testamentul politic

  CopyLIBER!

 11. poison Says:

  va spun voua cu ideile voastre pentru ca va-m gasit aproape de cea ce cred si eu… am plecat din marea sfera … suntem o parte din ea , dincolo de memoria pe care ai acumulat-o pana acum, de tiparurile de reactii pentru diferite situatii si modul propriu de a lua decizii pe care ti le-ai creat aici se afla adevaratul „TU” care te defineste in adevaratul sens al existentei … esti o parte din marea sfera /// de fapt marea sfera e tot „TU” si pastreaza cel mai bine ceea ce te defineste si unindu-te cu ea odata ce parasesti aceasta dimensiune nu dispari ci din contra te definesti mai bine /// de ce? pentru simplu fapt ca nimic nushi inceteaza existenta , odata ce ai constiinta propriei existente nu ai cum sa dispari… /// intorcandu-te in dimensiunea superioara si refuzand sa te unesti cu marea sfera pastrand o identitate noua e cea ce in religie ar fi echivalentul luciferizari… care la urma urmei este o pierdere a „TA” practic iti pierzi cea mai consistenta parte a propriei existente … /// poate ca va intrebati de ce pastrez totusi tipare din religie… religia e deformata, si inteleasa gresit … si incarcata cu destul de multe lucruri false … dar pastreaza in ea si o parte de adevar … /// acum urmeaza o parte care probabil pe multi din voi o sa sperie , probabil si din cauza ca e mai greu de inteles… aceasta dimensiune in care traim este inferioara celeilalte in care o sa ajungem si de unde venim … „NOI” toti suntem defapt doar posibilitati ale „NOASTRE”(sferei), materializate in dimensiunea asta , fara sa ne dam seama traim mai multe existente o data si creeam realitatea din jurul nostru , lucru care defineste dimensiunea asta… (inca mai caut raspunsuri , nu sunt foarte convins de ideea asta probabil si din cauza unor sentimente proprii care ma indeparteaza de ideea asta care poate fi extrem de adevarata)… ///

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: