Manipularea prin Religie

Manipularea prin Religie

Religia – o fraza de dansii inventata,
Ca cu a ei putere sa va aplece in jug.


M. Eminescu

Video 1 | Video 2 | Video 3

Sau poti vedea tot filmul (aici 600 MB) care dezvaluie si alte dedesubturi din sistemul bancar mondial, politica si economie.

Pe scurt filmul arata ca iluminatii viruseaza toate religiile inserand simbologia cosmica solara dupa care isi sincronizeaza planul. Stim ca la fiecare precesie cosmica, aproximativ la fiecare 2000 de ani, elita globala schimba religia si setul de reguli dupa care trebuie sa actioneze populatia. A fost Taurul, dupa 2000 de ani Berbecul (Moise), dupa 2000 de ani Pestele (Iisus), acum dupa aproape 2000 de la Iisus/Pestele – Varsatorul (New Age, ecumenism – noua ideologie care va justifica globalizarea). De ce mitra Papei de pe cap are forma de peste ?

Concluzionand – ca toti oamenii sa actioneze la fel trebuie sa gandeasca la fel – mass media si religia au grije de acest lucru. Acum noul trend in religie este ecumenismul, respectiv unirea tuturor religiilor. Au inceput centralizare economica prin globalizare, centralizare ideologica prin ecumenism – pasul urmator este clar – centralizarea politica – guvern mondial care va fi primit intr-un ropot de plauze de oameni a caror minte va fi modelata global.

Sunt doua povesti care nu au legatura una cu alta, respectiv, aparitia biologica, materiala a omului pe Terra versus viata de dupa moarte, suflet si spirit. Biserica incearca sa le combine, pentru justificare pozitiei ei in societate dominant patriarhala, plus acceptarea ierahizarii societatii precum si in cer asa si pe pamant, acceptarea merovingianismului (faptul ca regii sunt unsii domnului).

Prin modificarea Crestinismul survenita la Consiliul de la Nicea, ideologia stramba rezultata a nascut Evul Mediu, regresul prin arhetipul robului si iobagului supus falsei ierarhiia vremii (nobilimea, feudalii, regele si biserica). Dupa Iisus omenirea nu a mai avut eroi ci doar un sir nesfarsit de martiri care se sacrificau ; pe altarul muncii, pe campul de lupta, isi sacrifica viata pentru copiii – nimeni nu mai traieste pentru el. Toti suntem inlantuiti si dependeti unii de altii intr-un mod bolnavicios asteptand mantuirea si pomana.

Foarte multi au fost si inca sunt mintiti ca in numele religiei sa comita atrocitati si sa moara in razboaie si cruciade care nu-i reprezinta si nu le servesc direct interesele ; timp in care bunii crestini din marile orase vestice isi jertfesc zilele pentru corporatii si taxe.

Extrapolare

„Krishna, Nimrod, Horus, Iisus toti se nasc pe 25 decembrie. Toti se nasc din mame virgine, toti sunt botezati (initiati) la 30 de ani, toti mor pentru 3 zile si renasc apoi. Toti au 12 discipoli. Soarele se roteste in jurul pamantului in 12 luni trecand prin toate constelatiile numite si semne zodiacale.”

Toti cei descrisi mai sus fac parte din Ierarhiile pricipale ce controleza Pamantul. Sunt un fel de „lorzi astrali”, pusi la inaintare pentru a creea dogmele-matrici care sa racoleze si sa ordoneze bateriile energetice numite oameni… asa numita rasa umana … rasa hibrida a 2-3 Ierarhii.
Cultul Solar Masonico-Illuminat este o alta definitie pentru DumneZeii diferitelor culte planetare. MasterMind-ul experimentului Terra.

Este foarte normal ca acesti „lorzi” sa fie integrati in grila planetara prin legarea lor la principalul ciclu planetar – Soarele.

De altfel , tiparele imprimate de ei in subconstientul planetar sunt asemanatoare din punct de vedere ideologic si identice din punct de vedere energetic dincolo de asa numitele diferente de ordin religios-social ale diferitelor locuri/puncte cheie in grila/centre religioase…

Pe scurt Cultul Solar Masonico-Illuminat este imprimarea perceptiei izolate a realitatii in subconstientul si constientul maselor umane.

Scopul : expansiunea dominatiei anumitor Ierarhii…
Efectul : moartea libertatii…
Rezolvarea : get the fuck out from stupidity…

Reclame

8 răspunsuri to “Manipularea prin Religie”

 1. Eliberarea Mintii « Eliberarea Mintii Says:

  […] Scopul oamenilor si omenirii >> ? […]

 2. Hipnotizarea Omului Modern - Miorita 2.0 « Eliberarea Mintii Says:

  […] ci asteptau pioase cand samanul dorea carnea si pielea acestora. Control subtil. Suna cunoscut ? Religie ? Taxe ? Cine e samanul, cine sunt oile […]

 3. Puterea conditionarii « Eliberarea Mintii Says:

  […] specie exact de unde venim – nu avem de unde sa stim incotro ar fi bine sa mergem – acceptam orice religie (Boaz), orice regim politic si economic (Joachin) – in absenta adevarului suprem in sistem apar legile ca […]

 4. Guvernul Mondial « Guvernul Mondial Says:

  […] Manipularea prin Religie […]

 5. Cel mai bine pazit secret « Eliberarea Mintii Says:

  […] omise. Sa recapitulam mai intai cateva idei expuse in urma cu ceva vreme de aici, aici si aici, iar apoi sa mergem mai departe. Vorbind cu multi oameni si citind foarte multe materiale oculte am […]

 6. Wolf Says:

  Stiu cine esti sau mai degraba ce esti!!!UN CAL TROIAN!!! Si stiu sigur si de ce!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. stefania Says:

  CORECT!

 8. stefania Says:

  acum inteleg de ce nu avea blogul meu vizitatori…pt ca eu de fapt trebuia sa le distrug pe celelalte =))

  nimic nu se pierde…totul se transforma!

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: