Amsterdamul si Exploatarea Conditionarii

Amsterdamul, numit si DisneyLand-ul adultilor nu este altceva decat un loc in care se exploateaza conditionarile europenilor si americanilor – respectiv sexul si marihuana. Sexul este vazut ca un pacat si ca un lucru degradant cu precadere in tarile crestine sau musulmane – in Asia de pilda nu constitue un mare tabuu. Pe de alta parte injuraturile din societatea occidentala fac mare referire asupra actelor sexuale – pe cand in Asia injuraturile au la baza comparatii cu tot felul de animale si de materiale putrezite. Revenind la crestinism exista zeci de asemanari cu religia babiloniana – atat din punct de vedere al simbolismului catolic cat si din punct de vedere al personajelor – oricum toate religiile aparute in aceasta zona (iudaism, musulmanism si crestinism) fac apologia poruncilor, regurilor, pacatelor si interdictiilor – deci a conditionarilor menite de a tine mintea omului de rand in frica si frustrare.

Orice frica si orice dorinta ascunsa se poate exploata. Preotimea veche stia acesta modalitate de control a maselor.

Revenind la Olanda si Amsterdam, acest Avalon al placerilor si a lipsei de inhibitii – totul se plateste – olandezii avand cea mai mare datorie externa pe cap de locuitor (in jur de 130 de mii de euro) si cele mai mari taxe din Europa aproximativ 45~53% din venit neincluzand VAT-ul de 19% pe care il platesti cand iti cheltuiesti banii.

Practic olandezii dau la stat cam 72% din ce castiga. Deci libertatea sexuala este defapt doar o distragere a atentiei de la realitatea curenta a sclaviei prin taxe. Iata cum prin deviere si justapunere se poate ascunde o realitate.

Reclame

5 răspunsuri to “Amsterdamul si Exploatarea Conditionarii”

 1. epimeteu Says:

  Termenul romanesc este TVA (Taxa pe valoarea adaugata) nu VAT (valua add tax). E de apreciat faptul ca traduceti articole interesante, dar nu strica mai multa atentie. Toate cele bune!

 2. eliberareamintii Says:

  Domnu’ 😀 articolele sunt scrise exclusiv de catre mine -nu „traduc” din stanga si dreapta 😉

 3. epimeteu Says:

  🙂 ok; oricum, imi plac articolele…

 4. stefania Says:

  ba da..traduci…din emisfera stanga in emisfera dreapta…

 5. eliberareamintii Says:

  @stefania – corect – pentru cititori traduc din subconstinet in constient 🙂

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: